Klient udtalelser

Her er udtalelser fra nogle af mine klienter:

Video interviews:

Behandling af nervebetændelse/polyneuropati

Video interview med Cecilie. Fjernelse af arvæv

Behandling af Fobi

Udtalelser skriftligt:

Akupunktur og behandling af fobi:
Da jeg opsøgte klinikken, havde jeg problemer med angst for slanger. Jeg havde svært ved at være i naturen, specielt om sommeren, fordi jeg var bange. Bange for at se en slange. Jeg blev utilpas af stort set alt der mindende om slanger, hvilket kunne være alt fra at se regnorme, legetøjsslanger, selv vingummislanger gjorde mig dårlig tilpas. Når folk nævnte slanger, kunne jeg blive helt panisk – bare ved at høre ordet.
Efter behandling er jeg blevet mere afslappet ved at være i naturen. Jeg er heller ikke længere bange for at være i forsamlinger, hvor emnet kan komme på bane. Og så har jeg fået mod på at fylde vingummi slanger op i bland selv slik afdelingen på arbejde.
Det har virket super godt på mig, at jeg ikke skulle snakke mig ud af mit problem, men at det blev tacklet på anden vis i stedet. Det har virket bedre end det hjælp jeg har prøvet før.
Og så har det været super trygt i Vivi´s selvskab, hvilket har gjort det lettere fo mig at modtage hjælpen. Skønt sted at komme.
Fra Camilla Jensen

Kranio-sakral terapi og hjernerystelse:
Jeg henvendte mig i klinikken, eftersom jeg i januar 2016 slog hovedet sammen med en modspiller i en fodboldkamp og fik slem hjernerystelse. Jeg har fra starten af året og frem til nu haft konstant hovedpine(migræne) – så slemt at jeg nogle gange ikke har kunne klare at være i nogen form for lys. Jeg kunne ikke klare at være på computeren eller se fjernsyn mere end et par timer ad gangen uden at få ekstrem hovedpine – hvilket er et stort problem, da jeg er afhængig af min computer på gymnasiet. Jeg havde også problemer med sport, eftersom jeg ikke behøvede at løbe ret langt før hovedpinen trådte frem igen. Efter kun et par behandlinger i klinikken har jeg næsten ikke oplevet hovedpine hverken i skole eller til fodbold siden. Behandlingerne kan derfor klart anbefales!
Jeg behøver ikke længere have utallige panodiler på mig længere og jeg kan være i skole en hel dag, hvor jeg bruger min computer ugen at have ondt i hovedet.
Det har været ekstremt godt at få behandling hos Vivi! Nu har jeg fået flere forskellige former for behandlinger og de har alle hjulpet mig ekstremt meget. Det er nogle super lækre behandlinger og kan klart anbefales til andre, der døjer med samme problem.
Fra Kathrine Habekost

Akupunktur(AkuNova) og blodprop i øjet:
Pga blodprop i venstre øje, der gjorde at jeg så meget dårligt med øjet, søgte jeg behandling hos Zonergi. Mit syn er blevet bedre(fra 63 % til 100%).
Det har været behageligt at få behandling i klinikken, efter at nålene var stukket i hænder, fødder og hoved!
Fra Søren Sørensen

Zoneterapi og mavesmerter:
Jeg kom i klinikken fordi jeg havde ondt i maven. Havde mange smerter hver dag. Efter zoneterapi og anbefalet pulver(probiotic) har jeg ikke længere ondt i min mave. Det har været dejlig, afslappende og helt smertefrit at få zoneterapi.
Fra Caroline Lindquist

Kranio-sakral Terapi og Stress:
Første gang jeg var i behandling hos Zonergi, var jeg ramt af stress, og havde meget svært med at få kroppen til at slappe af, samt havde svært ved at sove.
Jeg havde ingen energi til at foretage mig noget, hvilket jo så gjorde mig deprimeret. Anden gang jeg benyttede Zonergi var fordi jeg var “energi forladt,” havde spændinger i hovedet, følte jeg havde en betonklods ovenpå hovedet. Havde svært ved at koncentrerer mig.
Begge gange gjorde det min hverdag god igen, kunne varetage min opgaver, havde fået mere energi og følte mig lettet.
Min første behandling i mit stress forløb, hvor jeg efter 1. behandling kunne sove natten igennem og havde fået sitren i kroppen til at blive mindre – hvilket også gjorde at jeg fik mere energi igen, og hurtigere kom tilbage på mit arbejde.
Her i min anden behandling vedr. spændinger i hovedet, har jeg efter behandling, igen følt mig lettet og ikke anspændt.
Det har været afslappende og trygt at få behandling i klinikken og dejligt at du kommer med gode råd.
Fra  Susanne Lundbæk


Kranio-sakral Terapi og skæv bækken:
Jeg havde skævt bækken og har gået til Fys som har rettet det op men der var stadige daglige smerter. Og dem har kraniosakral behandling hjulpet på.
Jeg har meget mindre smerter nu. Det har gjort jeg har fået mere overskud i min hverdag.
Min arbejdes situation er den samme, syntes ikke der er noget ændret der.
At det har givet mere over skud og vivi har været meget lytteren og fortalt hvad der skulle ske har en meget rolig måde at gøre det på så jeg føler mig tryg.
Det har været et dejligt sted at komme dejligt rum at være i.
Jeg føler jeg har fået en rigtig god behandling hver gang og det har hjulpet.
Fra en der ønsker at være anonym


Akupunktur og rygestop:
Den 7/11-2015 fik min mand og jeg akupunktur for rygestop, og vi har ikke røget siden, super god behandling fik vi af Vivi og hun sagde hele tiden at var der noget så ring men virkningen af de behandlinger vi fik var så god at det blev ikke nødvendigt, mener vi var der 3 eller 4 gange til behandling og så mente vi at vi var klar til at stå på egne ben. Så.. Vivi tusinde tak for hjælpen, det er det bedste vi nogen sinde har gjort for os selv.
Fra Susanne Jensen


Massage og ryg/skulder smerter:
Kan klart anbefales – hun har magiske fingre som kan få ryg/ skulder smerter til at forsvinde på meget kort tid 🙂
Fra Karina Lamhauge