Akupunktur

Klinikken har specialiseret sig i behandling af smerter, fobier og mave-tarmproblemer.

Akupunktur EsbjergI min klinik benytter jeg både den klassisk kinesiske akupunktur, der er flere tusind år gammel og den moderne akupunktur, som bl.a. bygger på det der kaldes AcuNova og Auriculuterapi.

Præcis diagnose indenfor Kinesisk Medicin er forudsætningen for en god akupunkturbehandling. Udover at spørge uddybende ind til dine problemer vil jeg benytte mig af tunge- og pulsdiagnosemetoden.

Behandlingen foregår med tynde, sterile engangsnåle, der tages ud efter ca. 30 min. Det er ikke smertefuldt at ligge med akupunkturnåle, men afslappende for kroppen. Hvis du vil læse mere om akupunktur kan du gøre det på Ny Energi’s hjemmeside hvor du kan læse om både klassisk akupunktur, posturologi og auriculoterapi

I kombination med akupunkturen vil jeg udrede dig posturologisk. I en kombineret behandling med  akupunkturen, giver det gode resultater, også for mennesker med smerter som er kroniske. Når man retter op på kropsstillingen, fjerner man den spænding, en forkert kropsholdning giver. I langt de fleste tilfælde, kan resultatet mærkes med det samme.

Jeg har derudover arbejdet med øreakupunktur/auriculoterapi i en årrække. Ved øreakupunktur, ses øret som et lille menneske -et foster.

Man kan benytte de almindelige engangs akupunkturnåle, som sidder i øret i ca. 20 minutter til 8 timer eller ASP nåle, som er ganske små perma nåle, der normalvis sidder i øret fra 2 – 14 dage og selv falder ud af øret igen.

 Øreakupunkturens virkemåde ligner zoneterapi til forveksling. Den væsentligste forskel er, at zoneterapi benyttes på fødderne med en trykpåvirkning og øreakupunktur benyttes i ørerne med nåle.